Rok 2023 to dla Restauracji Mozaika pasmo sukcesów i licznych nagród. Udział w edycjach Festiwalu Restaurant Week Polska przyniosły nam rzesze zadowolonych Gości, którzy docenili wyjątkowe dania.
Najlepsza przystawka
W edycji wiosennej Kaszanka smażona z jabłkiem zielonym, cykorią i selerem zdobyła tytuł „Najlepszej Przystawki w Warszawie”. To wielki zaszczyt i potwierdzenie, że nasza kuchnia cieszy się uznaniem nawet przy tak ogromnej konkurencji.
Sukces na Festiwalu Restaurant Week Polska
Edycja Jesień 2023, to już prawdziwe nagrodowe szaleństwo. Zdobyliśmy pierwsze miejsce w kategorii „Najlepsza Restauracja w Warszawie” oraz tytuł „Najpopularniejsza Restauracja w Warszawie”. Liczba 1539 osób, które nas odwiedziły w tym czasie, to dla naszego zespołu ogromne wyróżnienie.
Sukcesy nie ograniczyły się jedynie do stolicy. W skali ogólnopolskiej zajęliśmy trzecie miejsce w kategorii „Najlepsza Restauracja w Polsce”. To nie tylko potwierdzenie wysokiej jakości, ale także dodatkowa motywacja do doskonalenia się i dostarczania niezapomnianych doznań smakowych naszym Gościom.
Najlepsze danie główne
Jednak najbardziej jesteśmy dumni z sukcesów naszych potraw. „Najlepsze danie główne w Warszawie” oraz „Najlepsze danie główne w Polsce” to już prawdziwy triumf. Halibut z rakami, dynią, solirodem i gratinem ziemniaczanym (menu wersja A) oraz delikatna pierś z kaczki ze skorzonerą, śliwką, brokułami i marchwią (menu wersja B) zdobyły serca smakoszy.
Otrzymane nagrody są dla nas potwierdzeniem, że pasja, kreatywność i zaangażowanie zespołu, pod wodzą Szefa Tomasza Koprowskiego, przynoszą wyjątkowe efekty. Kochamy jeść, gotować i karmić naszych Gości!
Restauracja Mozaika to nie tylko miejsce, w którym przez cały rok serwujemy wyśmienite dania, ale zapewniamy prawdziwą ucztę dla zmysłów.
Zapraszamy do odkrywania świata smaków w Restauracji Mozaika!