31 grudnia, w sylwestra, do każdej rezerwacji na menu degustacyjne, mamy dla Was butelkę wina musującego, a do rezerwacji stolika i zamówienia à la carte – kieliszek.
Restauracja tego wieczoru będzie czynna do 24:00, a bar do 1:00.
Rezerwacje przyjmujemy mailowo mozaika@unique-hotels.pl i telefonicznie +48 22 102 71 62.
Menu możecie sprawdzić na naszej stronie: https://tiny.pl/c6gxm
Menu degustacyjne to niezwykła podróż smakowa, składająca się z 4 lub 6 wyrafinowanych dań, które zostały stworzone z największą dbałością o szczegóły.
Inspirujemy się najlepszymi tradycyjnymi smakami, które podajemy w nowoczesnej formie. A do tego Szef Kuchni Tomasz Koprowski stawia na sezonowość i najwyższą jakość produktów.
Dania są dobierane zgodnie z aktualną porą roku – wybieramy produkty sezonowe, które są najzdrowsze i najsmaczniejsze w danym momencie.