Wiosenna edycja Festiwalu Restaurant Week, 13.03-24.04

#FoodNewsGoodNews! 📰 Powraca Festiwal Restaurant Week® w wiosennej edycji! 👨🏻

Festiwal popisowych menu startuje 13.03! 3 popisowe dania + cocktail w festiwalowej cenie. Skomponowaliśmy 2 menu – mięsne 🥩 i rybne 🌱.

Rezerwuj kulinarne sensacje już teraz na stronie www.

Od 69,99 zł + opłata rezerwacyjna 5,98 zł, prime time +10 zł za 3 popisowo podane dania + cocktail.

🍽 Do wyboru masz menu A i B:

Menu A, rybne:

Przystawka:
Tatar z selera – delikatny tatar z selerem naciowym, oliwą z pestek dyni i orzechami, który zachwyci Twoje podniebienie.

Danie główne:
Filet z sandacza – soczysty filet z sandacza podany z młodym ziemniakiem, musem z marchwi, cukinią i delikatnym sosem maślanym, który rozpływa się w ustach.

Deser:
Karpatka – tradycyjny polski deser w nowej odsłonie, z truskawkami i białą czekoladą, który rozgrzeje Twoje serce.

Menu B, mięsne:

Przystawka:
Pâté z wątróbki – wykwintne pâté z wątróbki podane z chrupiącym brioche i konfiturą z cebuli oraz maliną, którym nie sposób się oprzeć.

Danie główne:
Filet z kurczaka – soczysty filet z kurczaka podany z kaszą manną, szafranem, młodymi warzywami i aromatycznym sosem rozmarynowym, który rozbudzi Twoje kubki smakowe.

Deser:
Ptyś – lekki i delikatny deser z sezamem, orzechami laskowymi i słonym karmelem, który zakończy Twoją kulinarną podróż w najsmaczniejszy sposób.