Zapraszamy na Festiwal Restaurant Week!

Musisz spróbować naszego menu z jesiennymi akcentami i pysznymi połączeniami smaków!

Przystawka, danie główne i deser w pysznej cenie od 69 zł* (-15 zł z Visa ).

Zarezerwuj stolik na https://tiny.pl/cd7np.

Menu A (Z rybą):

Przywitaj jesień w Restauracji Mozaika, gdzie łączymy smaki i aromaty sezonowych składników. Rozpocznij swoje kulinarne doświadczenie od przystawki, która zachwyci Twoje podniebienie – ravioli z burakiem i ricottą, podane z delikatną dynią, szałwią oraz odrobiną masła. To prawdziwa uczta kolorów i smaków!

Jako danie główne, proponujemy halibuta i raki, podawane z dynią, gratin ziemniaczanym oraz soliródem. Połączenie smaków morza z delikatnością dyni stworzy niezapomniane wrażenie.

Na deser, ciesz się szarlotką z nutami cynamonu, jogurtu i delikatnym aromatem wina i migdałów – to doskonały sposób na zakończenie wyjątkowego posiłku.

Menu B (Z mięsem):

Zapraszamy Cię w kulinarną podróż, która rozpocznie się od przystawki z ośmiornicą, krewetkami, soczystymi pomidorami i rukolą, podawanymi z chrupiącymi grzankami. To doskonałe połączenie smaków morza i świeżych warzyw.

Jako danie główne proponujemy delikatną pierś z kaczki ze śliwkami i skorzonerą, podawaną z brokułami oraz marchewką. To eleganckie połączenie mięsa, słodyczy owoców i wyjątkowych warzyw, które zachwyci Twoje podniebienie.

Na deser, skosztuj naszego sernika z nutami rumu i wiśni, który będzie doskonałym zakończeniem wykwintnego posiłku.

W prezencie od Partnera, do obu wersji menu przygotowaliśmy pyszny cocktail na bazie Martini Fiero & KINLEY Tonic Water, który doskonale wpisuje się w jesienny nastrój.

Zapraszamy do Restauracji Mozaika, gdzie celebrujemy każdą porę roku!